POLITICA DE RETUR

Cumpara fara griji, poti returna produsele in 14 de zile!

     Produsele cumparate de pe Salstil.ro pot fi returnate fara specificarea unui motiv in termen de 14 de zile de la data achizitionarii acestora.
Serviciul “Conform OUG 34/2014 art. 9/1, care este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG34/2014: “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”.

     Pentru returnarea unui produs trebuie sa ne anunti telefonic, pe e-mail sau prin completarea formularului de retur. Poti returna produsul fie in magazinul nostru din Baia Mare, fie prin curier. Costurile de transport generate de returul produsului vor fi suportate de catre client. Nu se accepta retururi in magazin fara o notificare in prealabil.

     Produsele returnate prin curier trebuie sa ajunga la adresa magazinului nostru, nu la sediul curierului sau la un oficiu postal. De asemenea, expeditiile trebuie sa fie standard, fara ramburs sau colet la schimb, iar taxa de transport trebuie sa fie suportata de catre client. Retururile expediate prin Posta Romana sau printr-un curier care nu livreaza coletele la magazinul nostru, precum si cele pentru care se solicita ramburs sau colet la schimb nu vor putea fi preluate si procesate, acestea intorcandu-se catre expeditor.

     In cazul in care nu doresti alt produs in schimb, banii iti vor fi returnati fie cash, in cazul in care returnezi produsul la noi in magazin, fie prin transfer bancar, caz in care trebuie sa ne pui la dispozitie un cont in format IBAN alaturi de numele titularului contului. In cazul transferului bancar, banii vor fi returnati in termen de maxim 30 zile de la data receptionarii produsului.
Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

     Pentru a beneficia de “Retur  in 14 zile”, produsele returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa fie insotite de ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele originale;
  • Sa fie insotite de accesoriile si componentele cu care au venit in ambalaj;
  • Sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte urme de montaj, vopsire sau sudura;
  • Sa nu fie piese de origine, aduse pe comanda la cererea expresa a cumparatorului.

                                                       Formular de retur

Navigation

Cosul Meu

Close
Viewed

Vizualizate Recent

Close

Minunat să te văd aici

O parolă va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai deja un cont?

Quickview

Close

Categorii